Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
2022-05-20

‘Kampüse Bahar Geldi’ Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen 14. Spor Şenlikleri, Kupa ve Madalya Töreni ile Tamamlandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ‘Kampüse Bahar Geldi’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen 14. Spor Şenlikleri, Kupa ve Madalya Töreni ile tamamlandı.

‘Kampüse Bahar Geldi’ etkinliklerinde 40’a yakın Öğrenci Topluluğu son derece aktif rol alırken, etkinliklerin tamamı 30.000’e yakın öğrenci katılımıyla şölen havasında geçti.

Öğrencilerin tüm organizasyonu sahiplendiği ‘Kampüse Bahar Geldi’ etkinlikleri içerisinde düzenlenen ve futbol, basketbol, voleybol, ayak tenisi, atletizm, yüzme, oryantiring ve masa tenisi branşlarında yarışmaların organize edildiği 14. Spor Şenliği ise 200’e yakın zorlu maçın ardından final maçları ile tüm etkinliklerinin en büyük parçası olarak başarıyla ve büyük bir coşkuyla son buldu.

Haberin devamı için Tıklayınız