-
Toplu yemek hizmetinde kalite birçok parametrenin birleşimidir.
|
-
Personelimiz deneyimli aşçılardan oluşmaktadır ve her yıl eğitim almaktadır.
|
-
Yemekhanelerimizde her ay akredite bir laboratuar tarafından tüketime hazır yemek, içme ve kullanma suyu, ortam havası, ekipman kültürü ve el kültürü numunesi alınarak, soğuk zincir kırılmadan laboratuvara taşınmakta ve mikrobiyolojik analizler gerçekleştirilmektedir.
|
-
Her gün üretilen tüm yemek çeşitlerinden şahit numune alınarak soğuk odada 72 saat saklanmaktadır.
|
-
Yemekhanelerimizin, mutfaklarımızın ve tedarikçilerimizin kalite ve hijyen denetimleri düzenli olarak yapılmaktadır.
|
-
Mutfaklarımızın ve yemekhanelerimizin temizlik ve dezenfeksiyonu her gün düzenli ve kurallara uygun olarak yapılmaktadır.
|
-
Organik ve geri dönüştürülebilir atıklar mutfak ve yemekhanelerimizde ayrı ayrı toplanmakta ve belediye tarafından farklı araçlarla alınmaktadır.
|
-
Atık yağlar lisanslı bir geri dönüşüm firmasına verilmektedir.
|
-
Mutfaklarımıza ve yemekhanelerimize her ay düzenli olarak hizmet yeterlilik belgesi olan bir firmanın sertifikalı elemanları tarafından zararlı kontrol hizmeti verilmektedir.
|
-
Namık Kemal Üniversitesinde yemeklerin hazırlandığı ortamlar gıda güvenliğine uygundur. 2015 Yılında T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına başvurularak tüm mutfaklarımıza İşletme Kayıt Belgesi alınmıştır.
|