2024-05-27

Tekirdağ NKÜ Tiyatro Kursiyerlerinin Sergilediği Memurin Faslı Adlı Oyun Büyük İlgi Gördü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Süleymanpaşa Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle açılan ücretsiz tiyatro kursunun 2023-2024 Eğitim – Öğretim yılının ilk tiyatro gösterimi olan “Memurin Faslı” adlı tek perdelik komedi oyunu, Yılmaz İçöz Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluştu.

Coşkun IRMAK’ın yazdığı, Tiyatro Eğitmeni Sinan KAYA’nın yönettiği tiyatro oyununa; akademik ve idari personel, öğrenciler, birçok sivil toplum kuruluşunun yanı sıra çok sayıda tiyatro sever izleyici olarak katıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tiyatro kursiyerleri tarafından sahnelenen “Memurin Faslı” adlı tiyatro oyunu, izleyicilerden büyük ilgi gördü.