Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
2024-05-31

Tekirdağ NKÜ’de Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Yönüyle 8. Yargı Paketi ile Getirilen Düzenlemeler Adlı Etkinlik Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrenci topluluklarından Genç Hukukçular Topluluğu ve Hukukçular Derneği Gençlik Komisyonu tarafından organize edilen “Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Yönüyle 8. Yargı Paketi ile Getirilen Düzenlemeler” konulu program, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşti.

İstanbul Medipol Üniversitesi, Hukuk Fakültesi, Kamu Hukuku Bölümü, Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut KOCA’nın konuşmacı olduğu etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Egemen GÜRCÜN, Hukukçular Derneği Başkanı Av. Ahmet YILMAZ, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Tekirdağ İstişare Kurulu Başkanı Av. Ali GÜMÜŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Haberin devamı için tıklayınız.