Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
2024-03-13

Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı



Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Öğrenci Toplulukları Koordinatörleri ve Öğrenci Toplulukları Başkanları'nın katılımları ile 2023-2024 Akademik Yılı Güz yarıyılı faaliyetlerinin değerlendirildiği ve Bahar yarıyılı faaliyetlerine yönelik yol haritasının konuşulduğu öğrenci toplulukları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Rektörlük Konferans salonunda yapılan toplantıya Öğrenci Toplulukları Yürütme Kurulu Başkanı Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Yürütme Kurulu Üyeleri Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Erim ERHAN, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan V. ve Şarköy MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serkan AYDIN, TNKÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Hayrabolu MYO Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, ile  Kültür Şube Birimi idari personelleri katıldı.

Topluluk koordinatörlerinin görev ve sorumlulukları, danışmanlık faaliyetlerinin kapsamı, topluluklara üyelik, öğrenci topluluklarının etkinliklerinin planlanması, salon tahsis süreci ve topluluk etkinliklerinde karşılaşılan problemler ve çözüm süreci gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Bilgilendirme sonrasında öğrencilerin soru ve önerileri dinlendi.