2023-10-16

Dairemizin YÖKAK Toplantısı Gerçekleşti

YÖKAK (Yükseköğretim Kalite Kurulu) kapsamında üniversite birimlerimizin akredite olması sürecinde dairemizde yapılan çalışmaların toplantısı gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat TAŞAN başkanlığında 9. kat toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr.Gör.Dr. Serkan AYDIN, Kalite Elçisi Beslenme Hizmetleri Şube Müdürü Mebrure GEÇGEL, Kültür Şube Müdürü Gülsüm TEKİN, Satın Alma Şube Müdürü Nurcan YAVAŞ, Kültür Şube idari personelleri Bülent YILMAZ, Çisem İŞBAŞARAN, Meral YAMAN, Spor Şube Sorumlusu Spor Eğitmeni Nihal ATA ve Öğr.Gör.Burcu DURMUŞ katıldı.

Toplantıda beslenme, kültür ve spor alanlarına yönelik yürütülen çalışmaların birim içi değerlendirilmesi yapılarak, kalite kapsamında bu alanları iyileştirmeye yönelik çalışmaların planlanması görüşüldü.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin bulunulmasının ardından son buldu.