2022-12-02

Hukuk Meclisi Öğrenci Topluluğunun TNKÜ Hukuk - Klü Hukuk Münazara Yarışması Büyük Final Etkinliği Gerçekleşti

Üniversitemiz Hukuk Meclisi Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen TNKÜ Hukuk Fakültesi - Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Münazara Yarışması Büyük Final Etkinliği gerçekleşti.

Hukuk Fakültesi Amfi-2 salonunda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN gerçekleştirmiştir.

Münazaranın jürisinde Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Hukuk Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selda ÇAĞLAR ve KLÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU yer almıştır.

Münazara yarışması etkinliği kazanan takımın belirlenmesi ve jüri üyesi öğretim üyelerine teşekkür belgesinin takdim edilmesiyle sona ermiştir.