2024-01-03

Tekirdağ NKÜ Türk Kadınları Topluluğu ‘Türk Siyasetinde Kadın Temsili ve Kadının Yerel Siyasete Katılımı’ Konferansı Gerçekleşti

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Türk Kadınları Topluluğu tarafından düzenlenen Türk Siyasetinde Kadın Temsili ve Kadının Yerel Siyasete Katılımı’ Konferansı gerçekleşti.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğin Moderatörlüğünü Doç. Dr. Gamze Yıldız ŞEREN yaptı.

Konferansta Konuşmacı olarak Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR, “Yerel Siyasette Güncel Politikalar ve Kadın” başlıklı bir konuşma gerçekleştirirken, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.  Dr. Gökmen KANTAR, “Türk Siyasetinde Kadın Temsili” ve Dr. Öğr. Üyesi Miray ÖZDEN ise “Yerel Siyasette Kadının Katılımı” başlıklı birer konuşma gerçekleştirdiler.