2023-12-27

Ücretsiz Kültürel Kurslarımız Devam Ediyor

Üniversitemiz ve Süleymanpaşa Halk Eğitimi Merkezi paydaşlığında yürütülen ücretsiz kurslarımızdan kültürel kurslarımız devam ediyor.

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerin ve personelin boş zamanlarını değerlendirmek, yeni ilgi alanları ile birlikte dinlenme ve eğlenme alışkanlığı kazanmalarını sağlamak, yeteneklerine göre sanatsal ve kültürel çalışmalara katılmalarını teşvik etmek amacı ile açılan ücretsiz kültürel kurslarımız yoğun katılım ile devam ediyor.

Alanında uzman eğitmenler tarafından Üniversitemiz atölye ve dersliklerinde verilen; Aile Hayatı, Cenaze Hizmetleri, Çini, Diksiyon, Emlak Danışmanlığı, Giyim, İngilizce, İşaret Dili, Müzik (Ritim, Kanun, Koro, Klarnet) ve Tiyatro kurslarımızda kesintisiz olarak kursiyerlerimize eğitim verilmektedir.