2023-12-22

Ücretsiz Sportif Kurslar Devam Ediyor

Üniversitemiz ve Süleymanpaşa Halk Eğitimi Merkezi paydaşlığında yürütülen ücretsiz kurslarımızdan sportif kurslarımız devam ediyor.

Öğrencilerimizin eğitsel, sosyal ve sportif faaliyetler çerçevesinde yaşam kalitesini arttırmak amacıyla Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ücretsiz sportif kurslarımız yoğun katılım ile devam ediyor.

Üniversitemiz ana yerleşkesinde bulunan Spor Kompleksinde deneyimli eğiticiler eşliğinde Atletizm, Boks, Güreş, Halk Oyunları, Judo, Karate, Pilates, Step Aerobik, Teakwondo, Tenis ve Yüzme kurslarına katılım sağlayan öğrencilerimiz ve personelimiz ilgi duydukları alanlar doğrultusunda yeni kazanımlar elde ederek ilgi ve yeteneklerini geliştirmektedirler.