Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
2023-11-14

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Murat TAŞAN, Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Serkan AYDIN da yer aldı.

Meslek Yüksekokullarında incelemelerde bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM, akademik ve idari personel ile bir araya gelerek Yüksekokulun yürüttüğü akademik, sosyal, kültürel, sportif çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Binalardaki yeme içme hizmetlerini de denetleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, yemekhanenin düzeni ve işleyişi ile ilgili Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM ve müdür yardımcıları ile fikir alışverişinde bulundu. Yüksekokul akademik kadrosunun talep ve beklentilerini dinleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, bu taleplerin yerine getirilmesi için yönetim olarak çaba harcayacaklarını dile getirdi.