2022-03-11

Üniversitemizde Gençlik Gönüllülerine Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Proje Ofisi Koordinatörlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Tekirdağ Gençlik Merkezi ve Genç Ofis iş birliğinde ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’ düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen ve Üniversitemiz öğrenci toplulukları temsilcileri ve öğrencilerin katıldığı eğitimde açış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER gerçekleştirdi. Prof. Dr. Bülent EKER konuşmasında “Bir proje yürütücüsü olmak ya da bu alanda kendinizi geliştirmek istiyorsanız projenize başlamadan önce mutlaka bir proje planlamasına ihtiyacınız olacaktır. Plan risk yönetimi, kaynak yönetimi ve iletişim ile ilgili hususları içerirken aynı zamanda kapsam, maliyet ve zaman çizelgesi gibi temel çizgileri de ele almak gerekir” sözlerine yer verdi.