2022-12-08

İktisat Topluluğu Tarafından ‘Mezuniyet Sonrası Kamuda Kariyer’ Konferansı Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Topluluğu tarafından, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel BAYRAKTAR’ın konuşmacı olduğu “Mezuniyet Sonrası Kamuda Kariyer” isimli konferans gerçekleştirdi.

NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe İİBF akademisyenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansta konuşmacı olan Prof. Dr. Yüksel BAYRAKTAR, öğrencilere kamu sektöründeki iş olanakları hakkında bilgiler vererek, mezuniyet sonrası kariyer hedeflerine yönelik önerilerde bulundu.

Program sonunda İİBF İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Durmuş Çağrı YILDIRIM, Prof. Dr. Yüksel BAYRAKTAR’a katılım belgesi takdim etti.