2022-04-01

‘Bibliyofil 1 Baskıresim Topluluğu Ekslibris Sergisi’ Açıldı

ekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Baskıresim Topluluğu, Kütüphane Haftası sebebiyle anlamlı bir sergi gerçekleştirdi. ‘Bibliyofil I Baskıresim Topluluğu Ekslibris Sergisi’ üniversitemiz Merkez Kütüphanesi Fuaye alanında açıldı.

Açılışa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rüya YILMAZ, Resim Bölümü Başkanı Doç. Dalila ÖZBAY, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Sevim GAYTANCIOĞLU, üniversitemiz öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverler katılarak sergiye büyük ilgi gösterdiler.

Haberin devamı için Tıklayınız